Lisas Raw Julgodis

Julens bästa: Raw julgodis
Helt sockerfritt, glutenfritt, laktosfritt, vegan, raw och alldeles underbart gott. 24 bitar

Här kommer en uppdaterad läckerhet som vi kom på för 2 år sedan medans vi var i Paris. Så gott raw  julgodis och så passar den alla då den är både raw, sockerfri, vegansk och glutenfri.

Lisas Raw Julgodis

Författare lisaerik

Ingredienser

Chokladbotten+topplager

  • • 4 dl havregryn - glutenfria
  • • 2 dl mandelmjöl
  • • 4 msk kakao - raw om man vill
  • • 2 msk lönnsirap
  • • 2 krm vanilj
  • • 8 dadlar
  • • Vatten - så mycket som det behövs för att få en smidig, fast massa Gojilagret
  • • 2 dl Gojibär
  • • 2 dl mandelmjöl
  • • 2 msk lönnsirap
  • • 1 tsk Pepparkakskryddor
  • • 1 dl Pistachnötter
  • • Valfritt: 2 msk granatäppeljuice

Instruktioner

  • Blötlägg gojibären i 6 h. Mixa alla ingredienser till chokladlagrena. Blanda alla ingredienser till gojilagret. Klä en form med plastfolie, dela chokladmassan i två delar och montera ihop kakan enligt bilden. Hacka pistasche, strö över, kyl i några timmar och skär sedan upp i 24 små munsbitar!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.