Vår Stockholmsguide – Rawfoodcaféer, Juicebarer och Ekoställen att besöka

Café Saturnus

Doctor Salad

stockholms guide

stockholms guide

Sthlm Raw

sthlm rawstockholms guide

Södermalm

stockholms guide

Juiceverket

stockholms guidestockholms guide

Saltå Kvarn

stockholms guide stockholms guide

Vi har länge velat sätta ihop en härlig Stockholmsguide med våra favoriter i Sveriges huvudstad. Här kommer den äntligen, vi kommer att uppdatera den löpande!

Caféer:

Café SaturnusDenna pärla på Östermalm får oss alltid att känna oss som om vi är tillbaka i Paris, hälsosamt är det väl inte men vi brukar bara beställa in lite kaffe och sitta ner en stund. 

Doctor Salad – Hittar du på Sibyllegatan, om vädret tillåter köp med dig och sätt dig i någon av Stockholms parker. Fokus på ekologiskt, sockerfri och glutenfri mat hittar vi alltid något hälsosamt.

Sthlm RawVid Hornstull hittar du detta lilla rawfood café, fullt med smarriga rawverk (bakverk).

Saltå Kvarn i Järna – Visserligen inte i Stockholms city men väl värt ett besök, några mil utanför Stockholm i Järna hittar du ett café och butik. Vi får alltid med oss något nytt hem från butiken.

Juice & Kaffe:

Juiceverket – Finns på flera ställen i stan, fräscha juicer med bar känsla. Ibland håller de öppet på kvällarna och serverar då juicedrinkar.

Johan & NyströmOm du är sugen på kaffe är det hit du ska bege dig, deras konceptbutik hittar du vid mariatorget på Södermalm. Köp gärna med dig lite kaffe hem, den ekologiska Sumatra Gayo rekommenderas.

Shopping:

ParadisetPå Södermalm har nu Paradiset öppnat, en matbutik med inriktning på ekologisk, närodlad mat. Köp med dig något eko snacks hem.

Hoppas du gillar vår Stockholmsguide!

Vill du ha mer Stockholms tips hittar du det i denna guide:

http://www.ellematovin.se/stockholmsguide-mat-dryck-och-sommarhang/

Like this article?

Share on Facebook
Share on Pinterest
Email
Print

Leave a comment