Vi vet, det är januari, och plånboken börjar eka lite väl tom såhär års. Men det är ingen risk för kurrande magar om man väljer att laga vegetarisk mat i säsong. Dessutom är just den maten extra näringsrik och faktiskt riktigt billig mat. Vi satte ihop en perfekt guide för att få veckorna fram till löning till en riktigt god och billig historia, vi kallar den billiga veckan!
Billiga veckan – 5 vegetariska och proteinrika recept i säsong
Blomkålsris – riven blomkål kokt i buljong eller kokosmjölk med nötter och kål, mums!
Grönkål och avokadosallad med fetaost eller ägg (ännu billigare!).
Broccolisoppa eller kålsoppa, kan inte bli bättre och billigare än så!
Paj med botten av grovt mjöl och fyllning med ägg och någon läcker grönsak. Kanonmat och billigt!
Kålsallad! Ja, vi vet, det blir rätt mycket kål men det är ju i säsong och finns hur mycket som helst. Dessutom är det supernyttigt och jättebilligt, satsa på kål, det är veckans heta tips från oss till er!