Print

Vårt Vegetariska Ramen Recept

Ingredients

Instructions

  1. Krossa vitlöksklyftorna i en mortel och dela ingefäran i stora bitar med skalet kvar. Stek i en djupbottnad kastrull tills det fått lite färg. Häll i grönsaksbuljongen och sojan och låt koka utan lock på medelvärme i minst 1 timme. När det kokat klart viskar du upp ingefäran och vitlöken.
  2. När buljongen är klar steker du grönkålen och vaxbönorna i en stekpanna med olja och salt tills de fått en fin färg. Finhacka vitkålen och rödlöken. Stek eller koka ägget.
  3. Häll i nudlarna i buljongen och låt koka klart.
  4. Häll upp i skålar och häll över kålen, vaxbönorna, ägget och garnera med chiliflakes och rödlöken.

Nutrition Facts

Serving Size 2

Amount Per Serving

% Daily Value

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.

Recipe by Vegetarisk Mat Recept at https://vegetariskmatrecept.se/ramen-recept/