Här är ett recept på en läcker rawfood kaka som kanske hittar sig in i sortimentet. Fullproppad med nyttigheter som cashewnötter, mandlar och blåbär.
Raw Food Kaka med blåbär
Botten
3 dl Mandelmjöl
1 dl Kokosflingor
6 st Dadlar
1/2 tsk Vaniljpulver
1 krm Salt
2 msk Sojamjölk
Fyllning
6 dl Cashewnötter, blötlagda
0,5 dl Lönnsirap
3 st Dadlar
0,5 tsk Vanilj
0,5 dl Salt
0,5 dl Mandelmjöl
1 dl Sojamjölk
1 dl frysta Blåbär
Så gör du:
Det fantastiska med rawfoodtårtor är att det bara är att mixa och voila, det är klart! Så mixa alla ingredienser till bottnen och fördela ut i en liten tårtform. Fortsätt med att mixa alla ingredienser till fyllningen, fördela och toppa sedan med blåbären som du sedan trycker ner lätt med en slickepott. Låt smaka! 🙂