Läcker Rawfood Kaka med blåbär, cashew och mandlar

rawfood kaka

Här är ett recept på en läcker rawfood kaka som kanske hittar sig in i sortimentet. Fullproppad med nyttigheter som cashewnötter, mandlar och blåbär.

Raw Food Kaka med blåbär

Botten

3 dl Mandelmjöl

1 dl Kokosflingor

6 st Dadlar

1/2 tsk Vaniljpulver

1 krm Salt

2 msk Sojamjölk

Fyllning

6 dl Cashewnötter, blötlagda

0,5 dl Lönnsirap

3 st Dadlar

0,5 tsk Vanilj

0,5 dl Salt

0,5 dl Mandelmjöl

1 dl Sojamjölk

1 dl frysta Blåbär

Så gör du:

Det fantastiska med rawfoodtårtor är att det bara är att mixa och voila, det är klart! Så mixa alla ingredienser till bottnen och fördela ut i en liten tårtform. Fortsätt med att mixa alla ingredienser till fyllningen, fördela och toppa sedan med blåbären som du sedan trycker ner lätt med en slickepott. Låt smaka! 🙂

Like this article?

Share on Facebook
Share on Pinterest
Email
Print

Leave a comment